4VALUE


4Value levert sinds 1997 software en taxatietechnische dienstverlening ten behoeve van de uitvoering van de Wet WOZ door gemeenten. Vanaf 2003 leveren wij, als eerste in de markt, een webbased waarderingsapplicatie. Nog steeds onderscheiden wij ons van concurrenten door een stabiele gebruiksvriendelijke webapplicatie met subliem werkende koppelingen. Niet voor niets wordt onze waarderingsapplicatie 4Woz 2.0 door klanten beoordeeld met een 8 en de helpdesk zelfs met een 9!

Op het gebied van taxatietechnische dienstverlening bieden wij gemeenten de mogelijkheid om een compleet herwaarderingsproject uit te besteden óf juist onderdelen van het WOZ proces. Maar ook de mogelijkheid om met 4Woz 2.0 de herwaardering volledig in eigen beheer uit te voeren, waarbij onze taxateurs gemeenten op basis van detachering kunnen ondersteunen.

Wij bieden klanten ‘Peace of mind’ zodat zij zich kunnen concentreren op wat voor hun belangrijk is. Betrouwbaarheid is een voorwaarde voor het krijgen van ‘Peace of mind’. Precies datgene wat 4Value te bieden heeft!

[Peace of mind
Rust ; gemoedsrust (v) ; sereniteit (v) ; gerustheid (v)]