Ga terug naar headlines.

4WOZ 2.0 DOORSLAGGEVEND VOOR DE GEMEENTE ZEVENAAR!


4Value heeft half september 2014 van de gemeente Zevenaar de opdracht gekregen voor de levering van 4Woz 2.0 en aanvullende taxatietechnische diensten ten behoeve van de taxaties 2015. 4Woz 2.0 was één week na de opdrachtverlening operationeel! Hiermee hebben wij voldaan aan de verwachtingen van de gemeente. En in het aanbestedingstraject vond de gemeente 4Woz 2.0 onderscheidend en daarmee doorslaggevend.

De taxateurs van 4Value zullen de woningen in model brengen en taxeren. De taxateurs van de gemeente waarderen in eigen beheer de niet-woningen modelmatig. De praktijktrainer van 4Value leidt de taxateurs van de gemeente op. De taxateurs zijn eind september gestart met de waardering van het objectenbestand. Zij verwachten het project 1 december a.s. af te ronden.

Het is de bedoeling dat de taxateurs van de gemeente de herwaardering volledig in eigen beheer gaan uitvoeren. Zij willen hier volgend jaar mee starten ten behoeve van de taxaties 2016. Wij zijn ervan overtuigd dat de taxateurs van de gemeente hierin succesvol zullen zijn!

4woz-small

Gepubliceerd: 8 oktober 2014

4Value maakt sinds december 2020 onderdeel uit van xxllnc. Sindsdien werken we volop aan integratie.
Begin 2023 wordt de website daarom omgezet naar xxllnc.nl