Ga terug naar headlines.

AANSLUITPROCEDURE MIJNOVERHEID SUCCESVOL VOOR 4VALUE!


4Value heeft de aansluitprocedure voor MijnOverheid met succes doorlopen. De gemeente Zaltbommel is als eerste gemeente ‘live’.

Met de succesvolle aansluiting van 4Value op MijnOverheid is de weg vrij voor andere gemeenten om aan te sluiten. Indien u via 4Value wenst aan te sluiten op MijnOverheid, dan kunt u dat kenbaar maken aan de Waarderingskamer door een instemmingsverklaring in te vullen. U vindt de instemmingsverklaring en overige informatie via deze link.

U dient dan het derde vakje onder ‘Alleen van toepassing’ aan te kruisen. De Instemmingsverklaring kunt u vervolgens mailen naar de Waarderingskamer en cc naar j.eggen@4value.nl.

Hoe werkt het?
Als de burger met DigiD inlogt op MijnOverheid en ‘Woz-inzage’ aanklikt, dan verschijnt een overzicht van de objecten waarvan hij/zij eigenaar/gebruiker is. Het betreft de objecten van de laatste twee jaar. De burger kan vervolgens op het object en het jaar klikken waarvan hij/zij het taxatieverslag wilt bekijken. Dat taxatieverslag wordt vervolgens in de vorm van een PDF getoond. 4Value levert de webservices die het overzicht van de objecten toont. De webservices zorgt er tevens voor dat het taxatieverslag in PDF-vorm wordt gegenereerd.

Wat hebben wij nodig?
Om MijnOverheid online te zetten volstaat het om een Stuf-TAX bestand aan te leveren met de beschikte waarden van 2014. Eventueel kan een Stuf-TAX bestand met de beschikte waarden van 2013 worden geleverd. Wilt u de foto’s op het taxatieverslag tonen, dan moeten deze separaat worden aangeleverd.

4value

Gepubliceerd: 22 januari 2014

4Value maakt sinds december 2020 onderdeel uit van xxllnc. Sindsdien werken we volop aan integratie.
Begin 2023 wordt de website daarom omgezet naar xxllnc.nl