WOZ IT SOLUTIONS


De waarderingsapplicatie 4Woz 2.0, waarvan in 2014 een geheel nieuwe versie is gepubliceerd, is geheel webbased. De applicatie draait op elke browser en vereist, naast dat het IP-adres bekend is, alleen dat er met een correcte gebruikersnaam en wachtwoord wordt ingelogd. Er is met andere woorden geen VPN verbinding nodig. 4Woz 2.0 maakt gebruik van het HTTPS protocol met PKI-overheidscertificaat.

4Woz 2.0 biedt u gebruiksvriendelijkheid, stabiliteit en veiligheid. De continuïteit van het waarderingsproces én de stabiliteit van de waarderingsapplicatie rust niet langer op één persoon binnen de gemeente óf dure externe medewerkers. U heeft in plaats daarvan steun van onze voltallige IT-afdeling.

De beheerslast van 4Woz 2.0 is voor uw systeem- en applicatiebeheerders minimaal. Er is sprake van een webbased waarderingsapplicatie. Daarom vinden er geen installaties plaats op de gemeentelijke systemen. Updates worden door 4Value verricht. De praktijk laat zien dat dit een substantiële besparing oplevert ten opzichte van andere waardebepalingssystemen.

Via het Sectormodel WOZ, het gebruik van koppelvlakken en webservices past 4Woz 2.0 naadloos binnen de moderne digitale gemeente. Denk hierbij aan webservices met MijnOverheid, terugmeldingen 2.0, PDOK en digitaal beeldmateriaal. 4Woz 2.0 maakt gebruik van xml-berichtenverkeer voor de koppeling met belastingapplicaties, TIOX en uw DMS-systeem. En met 4Woz 2.0 kan het koppelvlak BAG/WOZ worden onderhouden via de in 4Woz 2.0 geïntegreerde koppelingstool en wordt de WOZ gevisualiseerd met onze WOZ-deelobjectenkaart.